14 Ocak 2015 Çarşamba

Ucuz Uçak Biletleri

Ucuz uçak biletleri satışı yapan firmamız Bilettescil.com siz değerli müşterilerine daha kaliteli ve bir o kadar da daha ucuz Uçak Bileti satışı yapabilmek için 7/24 araştırmalarına ve hava yolları ile ilgili görüşmelere devam etmektedir.Ucuz uçak biletleri arayan müşterilerine telefon ve mail sistemi yanı sıra Bilettescil.com adresinden online olarakta uçak bileti satışı yapmakta olan firmamız.Tüm hava yollarının uçak biletlerini satmaktadır.Sizlerde en ucuz uçak bileti fiyatları için firmamızın web sayfasında yer alan Bilet Sorgulama motorundan gideceğiniz destinasyonları seçerek sorgulama yapabilirsiniz.
2012 yılında sektöre girmiş bulunmakta olan firmamız gün geçtikçe büyümekte ve müşteri kitlesini genişletmektedir.Bunlara oranla Uçak Bileti sekötründe kalite anlayışınıda sürekli 1 adım ön plana taşımakta olan firmamız müşteri memnuniyet garantisi ile bir çok müşterisinin tercihi olmaktadır.Sizlerde en kaliteli ve en Ucuz Uçak Biletleri satın alabilmek için firmamızı sürekli takip edebilir ve fiyat sorgulamalarınızı telefon ile de yapabilirsiniz.
Bilet Tescil olarak sektördeki adımızı tüm dünyaya hedeflemiş bile olsak bu aşamada Ucuz Uçak Biletleri satışını hiçbir zaman kesmemeyi düşünmekteyiz.Sizlerde firmamızın web sitesinin iletişim kısmında yer alan telefonlarımız ve mail adreslerimizi kullanarak bizler ile iletişime geçebilir ve online uçak bileti satın alabilirsiniz.Bilet Tescil yeni nesil uçak bileti saygılarını sunar iyi uçuşlar diler.

İzmir Kıbrıs Uçak Bileti

İzmir Kıbrıs Uçak Bileti satın almak isteyen müşterilerimize firmamız Bilet Tescil daha iyi hizmet verebilmek için sadece Uçak Bileti web sitesinden değil 7/24 telefon ile online uçak bileti de satışı yapmaktadır.Sizlerde en kaliteli şekilde hizmet almak istiyorsanız doğru yerdesiniz.En uygun uçak bileti satışı yapan firmamız Bilet Tescil her geçen gün en kaliteli ve sınırsız şekilde sizlere hizmet verebilmek için tüm hava yolu firmaları ile anlaşmalar yapmaktadırlar.Bilet Tescil olarak sizlere İzmir Kıbrıs Uçak Bileti satmaktan mutluluk duymaktayız.
Sadece İzmir Kıbrıs Uçak Bileti satın almakla firmamızdan alabileceğiniz hizmetlerle sınırlanmazsınız aynı zamanda Türkiye'nin her yerinden Kıbrıs uçuşları için uçak bileti satın alabilirsiniz.Aynı zamanda Kıbrıs'tan İzmir'e ve tüm dünyaya bilet satın alabilirsiniz.Uçak Bileti satışı yapan firmamız Bilet Tescil sizlere yukarıdada dediği gibi en kaliteli ve sınırsız şekilde hizmet vermeyi ilke edinmiştir.Uçak Bileti satışları her geçen gün arttıkça firmamız sizler için yatırımlarını geliştirmektedir.
Sizlerde İzmir Kıbrıs Uçak Bileti satın almak için firmamızın anasayfasında yer alan Uçak Bileti sorgulama motorundan veya iletişim sayfasında yer alan telefon numaralarından bizleri arayarak uçak bileti satın alabilirsiniz.En Uygun Uçak Bileti satışı yapan firmamız sizlere en uygun uçak bileti fiyatı vermenin mutluluğunuda yaşamaktadır.Kıbrıs Uçak Bileti firmamız sizlere şimdiden iyi uçuşlar diler.

Belçika Uçak Bileti

Belçika uçak bileti Dünyada milyonlarca  uçuş noktasını tarayarak en hesaplı uçak bileti alternatiflerini karşılaştırmalı olarak sunan Skyscanner ile her zaman her yere en ucuz uçak biletini bulabilirsiniz. Böylelikle hem zamandan hem de paradan tasarruf etmiş olursunuz.Belçika istikametine uygun uçak bileti mi arıyorsunuz? Belçika uçak biletlerini yukarıdaki arama panelini kullanarak sorgulayabilirsiniz. Bu arama sonuçları size destinasyonlarınızla ilgili tüm uçak biletlerini gösterecektir. Belçika uçak biletinizi “Rezervasyon” butonuna tıklayarak güvenle alabilirsiniz.
Skyscanner sizi seçtiğiniz havayolunun ya da seyahat acentasının sayfasına güvenle transfer edip, işleminizi yapmanıza yardımcı olur. Eğer seyahat tarihleriniz esnekse, seçtiğiniz herhangi bir ay için tüm günleri görünteleyerek hangi gün en ucuz uçabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Belçika ülkesinde kalacak yere mi ihtiyacınız var? Bu güzel ülkede en ucuz otelleri bulmak için Skyscanner Otel arama panelini kullanabilirsiniz. Skyscanner Belçika’de otelleri tarayarak fiyatları karşılaştırırarak size tüm konaklama seçeneklerini gösterir.. Skyscanner nasıl uygun uçak bileti bulmanıza yardımcı olduysa aynı şekilde bütçenize en uygun oteli bulmanızı da yardımcı olur. Geriye Belçika ülkesinin tarihi ve turistik yerlerini gezemeye kalıyor.
Eğer en uygun Belçika uçak biletinizi Skyscanner aracılığıyla bulursanız, tekrar gelin ve binlerce havayolunun milyonlarca destinasyonuna göz atın. Nereye gitmek istediğinizden emin değilseniz arama butonuna “Her Yere” yazın ve bırakın size Skyscanner ilham versin. Yine uçuş tarihleriniz esnekse Skyscanner size yakın havaalanlarından alternatif uçuşları da göstererek daha ekonomik uçmanıza yardımcı olur.
Hareket halindeyken uçak bileti aramak arzusundaysanız Skyscanner mobil uygulamalarını indirin. Skyscanner’ın mobil uygulamaları da kullanımı rahat ara yüzü, uçuş aramalarını kolay ve eğlenceli hale getiren özellikleriyle milyonlarca kişi tarafından indirildi. Dunyadaki en esnek ve güçlü uçuş arama uygulaması olarak haklı bir üne kavuştu. Artık her yerde, her yere uçuş aramalarınızı Skyscanner mobil uygulamalarıyla da gerçekleştirerek istediğiniz destinasyonlara en uygun uçuşları bulmamanız için bir neden yok. Belçika istikametine uçarken havaalanında, bir taraftan kahvenizi yudumlayın, diğer taraftan da bir sonraki destinasyonunuza uçak bileti fiyatlarına bir göz atın. Unutmayın ne kadar çabuk rezervasyon yaparsanız o kadar ucuza uçma şansını yakalamış olursunuz.
Belçika uçışları ve diğer destinasyonlarla ilgili indirimli kampanyalardan, seyahat dünyasındaki yeniliklerden haberdar olmak istiyorsanız e-bültenimize üye olun ya da bizi Sosyal Medya’dan takip edin. Skyscanner takipçileri seyhahat dünyasının nabzını tutarak fırsatlardan yararlanıyorlar. 

Skyscanner Belçika uçak bileti adlı yazısından alıntıdır.

Uçak Bileti

Uçak Bileti denilince akla gelmeyi planlayan Bilet Tescil firmamız siz değerli müşterilerine bilettescil.com alan adı ile uçak bileti satışı yapmayı planlamaktadır.Uçak bileti satışları gün geçtikçe artmakta olduğunu hepimiz bilmekteyiz.Bunun sebebi olumlu cevaplanmaktadır.Çünkü insalar ulaşımlarını daha hızlı sağlayabiliyor ve daha hızlı sağlanmak istenilen iş sonuçlarında ulaşımda uçak biletine verilen bütçenin göz önüne fazla getirilmemesi firmaların bu seferlerden çok daha fazla kazanç elde ettiğini göstermektedir.Bununla birlikte uçak firmaları,uçak bileti satış firmaları gibi bir çok sektörde büyümektedir.Uçak bileti satışları yıllardır durmaksızın ve gerilemeksizin sürekli ilerlemiştir.Firmamız Bilet Tescil sizler için bu makalesinde Uçak Bileti'nin önemini ve satışı hakkında gereken bilgilerini aktaracaktır.
Uçak Bileti denildiğinde öncelikle İstanbul,İzmir,Antalya,Ankara gibi şehirlere yapılan uçak seferleri aklımıza gelmektedir bununla birlikte bu seferleri yapan büyük firmalar yani Sunexpress,Atlas Jet,THY,Pegasus,Onurair,Bora Jet vb. firmalar tabiiki Uçak Bileti satın alırken müşterilerimizin en fazla dikkat ettikleri nokta ucuz Uçak bileti bulabilmektir.Burada firmamız siz değerli müşterilerine en ucuz uçak bileti satışı yapabildiğini söylemekten mutluluk duymaktadır.Firmamız uzun yıllardır turizm sektöründe adını duyurmasına rağmen pek fazla uçak bileti kelimesinde adını duyurmamıştır günün şartlarına göre Uçak bileti sektöründe yankı uyandıracak adımlarla hareket eden firmamız en yakın zamanda Türkiye'de en büyük uçak bileti satış yapan firmalar arasında yer almayı planlamaktadır bu konuda en büyük potansiyeli internet ortamında http://bilettescil.com adresi ve sosyal medya sitelerinde elde etmeyi planlamaktadır.Tabii siz değerli müşterilerimizin Uçak bileti satın almalarınıda firmamız üzerinden gerçekleştirmelerine bağlamaktadır.
Uçak Bileti satışı yapan firmamız siz değerli müşterileri için web sitesinde sadece uçak bileti satışı yapmakla kalmıyor tüm soru ve sorunlarınızı da 7/24 hizmet vererek çözüyor ayrıca en ucuz uçak bileti alabileceğiniz günleri sizler ile paylaşıyor uçak bileti kampanyalarından haberdar ediyor.Bilet Tescil ailesi olarak bunlarlada sınırlı kalmıyor sizlere uçuş yapacağınız firmalar hakkında ve uçuş yapacağınız uçaklar hakkında da bilgi veriyor.Bilet Tescil olarak satışını yaptığımız tüm uçak bileti firmalarının web sitelerinden online bilgiler alıyoruz ve sizler ile paylaşıyoruz.Bilettescil.com adresinden uçak bileti satın almak için üyelik gerektirmemekle birlikte sizlere anında telefon üzerindende bilet satışı yapabilmekteyiz.
Bilet Tescil - Yeni Nesil Uçak Bileti 
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

THY Aile Kampanyası

THY yani Türk Hava Yolları firması yakın tarihte aileler için yaptığı kampanyayı açıkladı %15 indirim içeren bu kampanya Uçak Bileti alan aileleri oldukça sevindirecek gibi en büyük sebebi ailelerin bilet alımları toplu halde olduğu için %15 indirim Uçak Bileti için oldukça kampsamlı bir indirim olmaktadır.Sizlerde aileniz ile çok ucuz fiyata Uçak Bileti alımları gerçekleştirmek istiyorsanız THY Uçak Bileti firmasının aşağıda yayınladığı haberi inceleyerek aile indirimlerinden yararlanabilirsiniz.
THY Kampanya açıklaması :
“Avrupa’nın En İyi Havayolu” Türk Hava Yolları artık ailenizle yapacağınız yolculuklarda %15 indirim sunuyor. Siz de Türk Hava Yolları’nı tercih edin ayrıcalıklarla uçma fırsatını kaçırmayın.
Kampanya Koşulları:
  • Seyahat dönemi: 26 Ekim 2014 - 31 Mart 2015
  • Kampanya kapsamındaki uçuşlarda, kampanyanın başlama tarihinden önce konfirme rezervasyon yaptırmış yolcuların da bu indirimden faydalanabileceklerdir.
  • Çift soyada sahip yolcuların, rezervasyon esnasında soyadı kısmına beraber seyahat edeceği ailesine alt soyadını girmek suretiyle aile indiriminden yararlanabilecektir.
  • Çift soyadı kullanmayı tercih eden yolcularımız, ikinci soyadını isim hanesinde belirterek yine bu indirimden yararlanabileceklerdir.
  • Aynı rezervasyon ve sadece aynı soyadlı yolculara indirim uygulanacaktır.
  • Rezervasyonda aynı soyada sahip en az 3 yolcu, en fazla 9 yolcu için indirim uygulanacaktır.
  • Uçuştan en geç 2 gün öncesine kadar biletleme yapılacaktır.
  • Ortak uçuş ve Anadolu Jet uçuşlarında indirim uygulanmayacaktır.
  • Bebek yolcu ücreti üzerinden indirim uygulanamayacaktır.
  • Aktarmalı seferlerde indirim uygulanmayacaktır.
  • Diğer kampanyalar ve indirimler ile birleştirilmez.
  • Sınırlı sayıda koltuk için geçerlidir.
  • Ekonomi kabin ücretleri (promosyon ücret seviyeleri hariç) üzerinden %15 indirim uygulanacaktır.
  • THY kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Uçuş Noktaları sayfamızı ziyaret ederek promosyon uçak bileti alabileceğiniz yerleri keşfedebilirsiniz. Ayrıca, sayfamızdaki şehir rehberlerini inceleyebilir, Skylife dergisini okuyabilir ve online uçak bileti satın alabilirsiniz.
Türk Hava Yolları, Skytrax tarafından verilen Dünya Havayolu Ödülleri kapsamında 2011, 2012 ve 2013 yıllarında Avrupa’nın En İyi Havayolu Ödülü’nü almaya hak kazandı.
Yukarıda verilen uçak bileti kampanyası tamamen THY Uçak Bileti firmasının kendi resmi web sayfasından alıntı yapılmış ve hiç bir değişikliliğe uğratılmamıştır.Olası kaynak doğruluğu meraklarınız için THY resmi web sitesini ziyaret ediniz.Bilet Tescil Uçak Bileti siz değerli müşterilerilerine daha kaliteli hizmet verebilmek için sürekli kampanyalardan haberler verecektir.

Pnr No Nedir ?

Evet sevgili müşterilerimiz herkesin karşılaştığı en güncel sorulardan bir tanesi olan PNR No nedir? sorunun cevabını siz değerli müşterilerimiz için elimizden geldiğince burada açıklayacağız.Pnr numarasının açılımı Rezervasyon numarasıdır buda bilet alımlarınızı gerçekleştirdikten sonra genellikle Uçak Biletleri’nin sağ üst köşesinde yer almaktadır tabii bir çok bilet tasarımı olduğundan her zaman aynı yerde bulamayabilirsiniz.
Pnr No yani Rezervasyon numarasının kullanım amacı Uçak Biletleri’ni ayırt etmek ve müşterilere çok daha kısa sürede uzun onaylar almadan yardımcı olmak amacıyla kullanılan kod sistemidir.Pnr numaralarının hepsi bir birinden farklı olarak bu kullanım kolaylığını arttırmaktadır.Biraz önce bahsettiğimiz gibi THY firmasının PNR Kodu / Numarası diğer hava yolları ile yani Pegasus,Sunexpress, Atlasjet vb. gibi firmalarınki ile aynı konumda olmaya bilir o yüzden Pnr numarası biletinizde yazmıyor gibi düşünebilirsiniz ama Bilet Tescil olarak biletinizi detaylı incelemenizi tavsiye ederiz.
Pnr Kodu yani Rezervasyon kodu Uçak Biletleri için oldukça faydalı bir numaralandırma sistemidir.Uzun yıllardır kullanılan bu sistem hem yolcular için hem de Uçak Bileti satışı yapan firmalar için oldukça faydalı bir kısa yol aracıdır diyebiliriz.Bilet Tescil olarak siz değerli müşterilerimize sektörel bilgiler aktarmaya devam edeceğiz.